¡Valoración Guardada!
Sólo lo verás tú
¡Comentario guardado!
Añade tu valoración y/o un comentario para este anuncio. Sólo lo verás tu
425.000 € Avísame si baja

Masía magnífica masía con el mejor de los accesos. en Vilallonga del Camp

Avinguda Catalunya

 • 481 m2
 • 6 hab.
 • 2 baños
 • 884 €/m2

Magnífica Masía con el mejor de los accesos.

Es ven una magnífica Masía en exclusiva al sud del nucli de Vilallonga del Camp, té una bona ubicació i col·linda amb la zona urbana de l´última urbanització de cases adosades i unifamiliars. Disposen d´excel·lents accessos directament per un camí veïnal cap al camí vell de Reus i l´altre cap al nucli urbà amb el qual limiten les parcel·les a peu de carretera.
Actualment, el conreu principal es l´avellaner, seguit del conreu d´altres arbres fruites, oliveres i la vinya en règim de regadiu.
La finca està classificada com a rústica tot i que dintre el terreny esmentat hi han unes edificacionsi es paga cadstre urbà.

Les característiques de dimensió, forma i orografía de la parcel·la faciliten les labors de mecanització i el pas de vehicles pesats, cas de tractors.
Es tracta d´una parcel·la gairebé plana amb pendents naturals menors del 2% i una superfície de 16.257 m2.
Lligades al sòl i a l´activitat que s´hi desenvolupa, troben les següents instal·lacions i infraestructures, que permeten el reg de les finques: UN POU de 50 metres de profunditat i 10.000 litres per hora de cabal i DUES BASSES d´acumul·lació d´aigüa.
Les disponibilitats d´aigüa per al reg es complementen amb una dotació assignada de 30 hores semanals procedents de Pous de la granja i Bassa de Vilallonga.

DESCRIPCIÓ DE LES EDIFICACIONS.-

A la finca si alcen les següents edificacions:

a) La Masia original, és una edificació tipus masoveria de dues plantes. El seu estat de conservació és bona, atesa les actualitzacións de les seves instal·lacions i acabats. Totes les finestres están enrejades.
A la planta baixa i trovem l´entrada i sala amb llar de foc, locals de cisterna i motors, caldera de calefacció de gasoil, una càmera frigorífica de 14 m2, magatzem general molt gran, menjador molt gran cuina, rebost, safareig i un bany.
A la primera planta tenim 5 habitacions dobles i una de individual, un bany gran, cosidor i sala de jocs molt gran.

La finca disposa de subministrament d´aigüa de pou amb bomba d´impulsió, electricitat, telèfon, clavegueram, calefacció per caldera de gasoil i escalfador d´aigüa per gas butà.
Estan realitzades les infraestructures necessàries per conectar-se amb els serveis d´aigüa potable del poble.

b) Granja: Actualment en desús, amb unes dimensions de 100 m de llargada per 40 m. d´amplada ( amb un annex de garatge i vivenda). Es tracta d´una edificació amb estructura de pilars de formigó i biguetes, coberta de placa de fibrociment, paviment de formigó i tancament ceràmic amb finestrals de marc metàl·lic per a usos industrials. La seva antiguitat es de 45 anys.
La vivienda de 90 m2 consta de 3 habitacions dobles, sala menjador, cuina i bany. ( Casa del Masover).

c) Magatzem: Construcció de dues plantes d´estructura de murs ceràmics amb forjat de biguetes i encadellat, coberta amb dues aigües amb teula àrab, paviment de formigó hidràulic o de morter, acabats arrebossat, enguixat i pintats i fusteria de fusta envernissada, marcs metàl·lics per usos industrials. Es guarden els estris i aparells dle camp; com els abonos i sulfats que es necessiten pels arbres.

última modificación

Distribución

 • 6 habitaciones
 • Superficie 481 m2
 • 2 Baños
 • Trastero

Características generales

 • Calefacción
 • Piscina propia
 • Plaza parking
 • Año construcción 1978
 • Certificado energético :
  Consumo:
  E
  1kW h m2 / año
  Emisiones:
  E
  1kg CO2 m2 / año
Anuncio: 28511000000072

Ubicación

Avinguda Catalunya

Navega por el mapa haciendo clic sobre él
425.000 € Precio del anuncio
869 €/m2€/m2 población
884 €/m2€/m2 del anuncio
Ver evolución €/m2 en Vilallonga del Camp
¿Te avisamos cuando tengamos un anuncio como este? Crea tu alerta y nosotros te avisaremos por correo electrónico cuando hayan anuncios nuevos o que sean modificados
 

Contactar FINQUES BAÑERAS

Referencia del anuncio habitaclia/122:

Verás el teléfono después de enviar tu contacto al anunciante para que te pueda atender.
Verás el teléfono después de contactar
Enviando...