¡Valoración Guardada!
Sólo lo verás tú
¡Comentario guardado!
Añade tu valoración y/o un comentario para este anuncio. Sólo lo verás tu
desde 224.400 € Avísame si baja

Promoción Obra Nueva Zona Ambulatorio en Olesa de Montserrat. Edificio viviendas de obra nueva

Casco Urbano

 • desde 78 m2
 • 2.876,92 €/m2

Tipos de Edificio viviendas de esta promoción

Dos últimos pisos disponibles
Piso de obra nueva en un edificio de 5 viviendas en Passatge Argelines
90m2 construidos, 3 habitaciones, 2 baños completos, zona trastero. Totalmente equipados con electrodomésticos.
Plaza de parking incluida.
Possibilidad de tener terraza privada. Piso con todas las habitaciones exteriores y mucha luz natural.
Las viviendas son totalmente personalizables tanto en distribución como en acabados. Los planos e imágenes son una propuesta y su configuración definitiva dependerá de la voluntad de los futuros propietarios.
Zona muy tranquila al lado del parque municipal, CAP, escuelas y centro del pueblo.

Qualitats i acabats
La bona selecció dels materials de l’edifici i dels espais comuns, així com de l’interior dels habitatges és fonamental perquè incideix fortament en tres aspectes fonamentals:
- Disseny: que siguin bonics i harmònics estèticament.
- Durabilitat: que siguin funcionals i fàcils de mantenir.
- Eficiència energètica: que facilitin el confort i suposin la mínima despesa.
Per aquest motiu hem pres algunes decisions inicials en base a la nostra experiència prèvia pel que fa a l’edifici, la seva estructura i les seves instal·lacions:
LA FAÇANA: Hem triat ULMA, un material de gran durabilitat, una façana ventilada i, sobretot, una capa envolvent tèrmica de vuit centímetres que aïlla eficaçment tot l’edifici.
FINESTRES: Proposem perfils exteriors d’alumini amb trencament de pont tèrmic i un vidre amb cambra d’aire de 6+12+6, perquè ens puguem aïllar, si volem, de sorollis i les variacions de temperatura.
PROTECCIÓ SOLAR: Ens agraden les persianes exteriors perquè aporten una millora estètica a l’edifici i a més, milloren l’aïllament tèrmic. Això si, seran persianes orientables i motoritzades. La millor opció són les Supergrathermetic del fabricant Grathermetic.
LA CLIMATITZACIÓ: Climatització per aire sistema Aerotermia, amb climatització interior per
conductes. Es tracta de un sistema de estalvi energètic que substitueix la instal. lació de plaques solars. Sistema de ventilació mecànica segons Codi Tècnic.
PORTES: L’entrada del pis serà a través d’una porta blindada amb pany de seguretat de tres ancoratges. La resta de portes et proposem que siguin de fusta lacada, per la seva durabilitat i disseny.
INSTAL·LACIÓ ELÈCTRICA I DE TELECOMUNICACIONS: Ens encanten els mecanismes Ticino Light i posem endolls i preses de TV i ràdio a totes les estances de la casa. Hem previst també la preinstal·lació de televisió per satèl·lit i passos de fibra òptica.
ELS TABICS I ELS SOSTRES: En cada cas decidirem si optem per pladur o la combinació de guix i pintura.
ELS PAVIMENTS: Ens agraden els terres de parquet flotant tipus Pergo, però també podem col·locar linòleum o gres. Però en tots els casos garantirem l’aïllament acústic entre habitatges. Els lavabos i les cuines preferim que siguin de gres, tant al terra com a les parets. És més higiènic i durable.
AIXETES I SANITARIS: Una molt bona opció són la sèrie Gap de Roca i les aixetes Grohe.
LA CUINA: Cuines equipades amb mobiliari segons plànols de distribució, mobles acabats en laminat de color, taulell de resines tipus silestone, pica d’acer inoxidable encastada, placa d’inducció, forn amb terminació d’acer inoxidable, campana extractora d’acer inoxidable, vista o integrada, frigorífic amb congelador, rentaplats i rentadora integrats i amb una eficiència energètica de classe A+, de marca bàsica.
ARMARIS: Armaris encastats en habitació principal de longitud variable d’acord amb el percentatge de superfície dels habitatges.
ZONES COMUNITÀRIES: Coberta comunitària amb acabat de porcel. lànic antilliscant. A la coberta comunitària es destinarà un espai a estenedors. Paviments interiors d’escala i vestíbul de pedra tipus Sant Vicens o similar. La finca disposa d’ascensor practicable per a 6 persones que arriba fins a la coberta.

Els habitatges disposaran d’acabats de qualitat igual o superior a la mitjana i s’entregaran amb els equipaments necessaris per a la seva ocupació, en referència a instal. lacions, banys, cuines i armaris encastats.

última modificación

Características de la promoción

 • Ascensor
 • Sin piscina comunitaria
 • Sin zona ajardinada
 • Aparcamiento
 • Calefacción
 • Cerca de transporte público: Tren, Bus
 • Certificado energético :
  Consumo:
  G
  999kW h m2 / año
  Emisiones:
  G
  999kg CO2 m2 / año
Anuncio: 3571003896840

Ubicación

Casco Urbano

Navega por el mapa haciendo clic sobre él

Tipos de viviendas de la Promoción Obra Nueva Zona Ambulatorio

¿Te avisamos cuando tengamos un anuncio como este? Crea tu alerta y nosotros te avisaremos por correo electrónico cuando hayan anuncios nuevos o que sean modificados
 

Contactar Hogava

Referencia del anuncio Obra Nueva Zona Ambulatorio:

Verás el teléfono después de enviar tu contacto al anunciante para que te pueda atender.
Verás el teléfono después de contactar
Enviando...